RSS
.

Φρουτο-Φραουλο-Σαλάτα!


Εδώ λοιπόν θα καταγράψω την "άλλη" φρουτοσαλάτα που σας είπα πριν δυό αναρτήσεις! Οι φράουλες είναι στην εποχή τους, κόκκινες και μοσχομυριστές! Μάλιστα διάβαζα τις προάλλες ότι ο εξαιρετικά ζεστός καιρός την Αγγλία είχε σαν αποτέλεσμα μια πολύ καλή σοδειά από φράουλες και νωρίτερα από την εποχή τους! Εδώ δεν είμασε Αγγλία, αλλά που ξέρεις ίσως να συναντήσουμε και τέτοιες φράουλες στα ράφια!

Τέλος πάντων, οι φράουλες έχουν κάνει την εμφανισή τους και βρίσκονται σε ελκυστικές σειρές στα σούπερ μάρκετ! Διαλέξτε τις καλύτερες! Πως να τις συνδυάσετε και πως θα τις φάτε; Εδώ σε θέλω! Πάντα είχε την απορία, γιατί βάζουν ζάχαρη στη φραουλα; Αν είναι ξινή, είναι ξινή! Δεν φτιάχνει ότι και να της ρίξεις! Εχμ, ναι, δεν έχω συνταγή για να γράψω και τρώω τον χρόνο!!

Λέω λοιπόν να διαλέξουμε μεγάλες, κόκκινες, εύρρωστες φράουλες και έναν ζουμερό, τρυφερό ανανά! Κόψτε τα κομματάκια, αφήστε το ζωμό από τον ανανά να πάει παντού, ρίξτε και μερικά κυβάκια από ένα ακτινίδιο και έτοιμη η σαλάτα!!! Και τα τρια αυτά φρούτα έχουν μικρό γλυκαιμικό δείκτη για αυτό και θέλω να τα καταγράψω! Δοκιμάστε αυτή τη "συνταγή" ή τέλος πάντων δώστε μου μια συνταγή για φράουλες χωρίς τόνους ζάχαρη!! Ευχαριστώ!

υγ: δεν είμαι σίγουρη για το αν ταιριάζει το ακτινίδιο και λέω να προσθέσω μισή μπανάνα σε φετάκια για να ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου